Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

IT sikkerhedspolitik

IT Etik

KBS BYG A/S medarbejdere skal overholde gældende lovgivning og regler for net-etik. F.eks. at respektere andre, ikke krænke, provokere eller angribe personer eller grupper, ikke krænke andres rettigheder - f.eks. ophavsrettigheder og varemærker. Ikke foretage hetz mod befolkningsgrupper eller sprede racistisk materiale og ikke distribuere ulovligt materiale (f.eks. "piratkopier").

Ved anvendelse af Internet er det KBS BYG A/S identitet, som anvendes; og man er derfor repræsentant for KBS BYG A/S. Derfor må man ikke besøge hjemmesider, som har ulovligt eller stødende indhold; F.eks. pornografiske eller racistiske materialer, eller ulovligt kopierede spil, programmer eller musik- og videofiler.

Privat brug af sociale netværkstjenester i arbejdstiden må kun ske undtagelsesvist. KBS BYG A/S kan af IT-sikkerhedsmæssige grunde lukke adgangen for Facebook og andre sociale medier helt eller delvist.

Generelt

Der anvendes kun programmer, som KBS BYG A/S har licens til, og kun på det udstyr, som de er installeret på. Der er ikke installeret programmer som ikke er godkendt af it-afdelingen, eller som ikke indgår i KBS BYG A/S’ normale it-anvendelse. Der er kun tilsluttet KBS BYG A/S-ejet udstyr til KBS BYG A/S' net. KBS BYG A/S' udstyr anvendes ikke til anden kommerciel virksomhed. Kun KBS BYG A/S' egt udstyr er tilsluttet det interne net og det må ikke benyttes til test af nyt udstyr og lignende. 

Data, både i elektronisk og papir form, fra KBS BYG A/S' administrative system fjernes under ingen omstændigheder fra KBS BYG A/S' domicil uden skriftlig aftale med it-chefen. herunder også kopiering af data, der tilhører KBS BYG A/S og som ikke er tiltænkt andre medarbejdere. 

Der gemmes kun data, som er relateret til arbejde i KBS BYG A/S. Private data gemmes kun på et dertil tildelt område. Medarbejdere må kun åbne vedhæftede filer, hvor afsenderen er kendt af modtageren. 

Data der indeholder personfølsomme oplysninger fremsendes i krypteret form. I denne forbindelse kontaktes vores IT-leverandør som tildeler en adgangskode til brug for modtageren.


Alle medarbejdere arbejder under deres egen netværks-profil. Såfremt en medarbejders PC’er skal benyttes af en anden medarbejder, logger den anden medarbejder på med sin egen profil. Hvis en PC’er forlades i mere end 5 min. låses PC’en og medarbejderen logges ud af serveren. I tilfælde af computer-tyveri indeholder disse således ingen data.

KBS BYG A/S’ servere betjenes kun af it-systemadministratoren eller personale fra samme afdeling. Tilladelse til at betjene servere mv., fx i forbindelse med skift af backup-bånd, kan alene gives af it-chefen.

KBS BYG A/S' mailsystem (Microsoft Outlook) anvendes som eneste elektroniske postsystem inden for KBS BYG A/S regi. E-mails er at betragte som virksomhedens. Hvis en medarbejder ikke er på arbejde, skal dennes mail kunne læses af en anden medarbejder.

​KBS Byg A/S

​​​Stamholmen 193F

​​​2650 Hvidovre

​​​​CVR: 28119682​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.