Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Entrepriseformer​

Fagentreprise

​Du styrer selv. Her er det kun dig der styrer byggeprojektet. Projektering (tegninger m.v.), indhentning af byggetilladelse, styring og koordinering af hele byggeprocessen er dit ansvar og din opgave. Du skal også selv udforme tilbudsmaterialer m.v. og indhente tilbud, skrive kontrakter med de implicerede håndværkere samt styre processen så arbejdet ikke går i stå. Du skal desuden løse eventuelle kontroverser mellem de enkelte fagentreprenører (firmaer), og samtidig får du det fulde juridiske og økonomiske ansvar.

Hovedentreprise

​Du sørger selv for projektmaterialet og alle godkendelser. KBS BYG styrer underentreprenører og økonomi og bygger fra A til Z. Som bygherre får du en anden rolle, når du har en rådgiver til at sørge for diverse godkendelser, samt til at stå for udarbejdelsen af projektmaterialet. Det sikrer byggeriet optimale vilkår både i forhold til prissætningen og til hovedentreprenørens arbejde efterfølgende. KBS BYG indgår kontrakter med de nødvendige underentreprenører (andre håndværksmestre) og styrer både kontrakter, økonomi, tidsplan, koordinering og byggeledelse samt sørger for at byggeriet står færdigt til tiden, og at arbejdets kvalitet er som aftalt.

Overordnet set er forskellen på en fagentreprise og en hovedentreprise spørgsmålet om ansvaret for byggeriets ledelse. I fagentreprisen har bygherren (dig) ansvaret og i hovedentreprisen er det hovedentreprenørens opgave.

Totalentreprise

​KBS BYG klarer hele processen, du skal blot skrive under på en kontrakt vi sammen har udarbejdet. Vi forestår hele projekteringen, indgår kontrakter med underentreprenører og styrer projektet og dets udførelse frem til færdig aflevering.

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.