Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Brandsikring af plejeboliger

Brandsikring af

plejeboliger

Brogårdsvej 60

2820 Gentofte

Efter en politisk vedtagelse af landsdækkende brandsikring i ældreplejen skulle Broggårdsvej ældrecenter brandsikres for at leve op til de nye lovkrav.

Der blev udført sprinkleranlæg i trappeopgangene i 4 etager og i gangarealerne blev der opsat flugtvejsstiger, Lavet brandsikrede lofter og lavet flugtvejsbelysning og sensorer til detektering. Med mellemrum blev ny adskillelse med selvlukkende røgtætte CSA-døre med friløbspumpe tilkoblet

A.B.A etableret.

I boligerne blev der etableret brandspjæld i ventilationssystemet som blev udført på en måde som medførte at det kun var nødvendigt at få adgang til boligerne på hver anden etage.

Brandkammer-erstatninger blev bygget udvalgte steder under tag bestående af 2-lags brandgibs en meter ud i etagen med branddør isat.

En nyetableret brandglasvæg blev opsat mellem Forstanderens kontor og gang. Sprinkler og A.B.A-anlægget og A.B.D.L. blev opgraderet i kælder.

Bygherre

Gentofte Ejendomme

Rådgiver

Rambøll A/S

Entreprisetype

Hovedentreprise

Byggeperiode

Dec. 2020 til Juni 2021

Entreprisesum

ca. 11,5 mill.

Referenceblad

Hent PDF blad

​KBS Byg A/S

​​​Stamholmen 193F

​​​2650 Hvidovre

​​​​CVR: 28119682​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.