Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen

Strandgade 71-73

1401 København K

Pakhuset fra 1764 i Strandgade er en del en række store købmandsgårde fra Christianshavns historiske skibsværft område Bygningens oprindelige formål var oplagsområde for blandt korn og sild. Den har en herlighedsværdi med sin grundmuring i gule flensborgsten og en tømmerkonstruktionen med enorme bjælker af fyr. Den restaurerede bygning blev efter en stram tidsplan på kun 4 mdr. afleveret til bygherres store tilfredsstillelse.

Der blev lavet indbyggede lofter i eksisterende konstruktion og der blev oprettet toiletkerner. Der blev lagt nye fyrretræsgulve på 1., 2. & 3. sal. og i stuen blev der lagt et designergulv. Fra showroomet i stuen til første sal blev indsat en treløbet metaltrappe udført som en kopi af en eksisterende trappeopgang. Et nyt kantinekøkken med ventilation og spiseområde samt lounge blev lavet i stueplanet.

Der brugtes glasskillevægge til opbygningen af møderum således at indtrykket af pakhusets åbne planløsning bibeholdtes og at trækonstruktionerne forblev synlige. El blev ført synligt i stålrør for at mindske indgrebet i den historiske bygning. Udvendigt blev de sorte revleportene ny konstrueret. Restaureringen blev udført med respekt for den gamle bygning og besøgende fornemmer ikke, at det i realiteten er en moderne bygning de er trådt ind i.

Bygherre

Wilders Plads Ejendomme

Bygherrerådgivning

Albæk rådgivning

Entreprise

Totalentreprise

Arkitekter

Bertelsen & Scheving

Byggeperiode

Dec 2017 til Apr. 2018

Størrelse

ca. 4000 m²

Entreprisesum

21 Mill.

Referenceblad

​​Hent PDF blad

​KBS Byg A/S

​​​Stamholmen 193F

​​​2650 Hvidovre

​​​​CVR: 28119682​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.