Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Elektronisk KS​

KBS BYG benytter sig af Dalux


Dalux er et værktøj til at dokumentere, overfor bygherren og dennes rådgivere, at materialer og/eller arbejdet er udført i overensstemmelse med de faglige og håndværksmæssige kvalitetskrav, der fremgår af beskrivelse og gældende normer for den indgåede aftale.

Med Dalux udføres kontrol og dokumentation på stedet og alle data, opgaver, tilsyn og dokumenter samles et sted. Dette indebærer også realtidsadgang for alle involverede parter, som kan følge processen på diverse elektroniske platforme. og stille tekniske forespørgsler direkte på en visuel referenceramme.

Registreringen og dokumentationen udføres på stedet med markering på tegning og godkendelse af de valgte kontrolpunkter på et kontrolskema. Underleverandører kan stille direkte tekniske forespørgsler med henvisning til digitale tegninger og tjeklister.

Dalux giver en mere en præcis og brugbar juridisk dokumentation. Færdige KS-rapporter kan efterfølgende sorteres og udskrives som pdf og printes eller arkiveres.

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.