Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mål​

KBS BYG A/S vil være din foretrukne byggepartner indenfor renovering, restaurering og nybyg.

Vi vil skabe solide værdibaserede byggeforløb og resultater, hvor vi arbejder på et stærkt fagligt grundlag og i tæt samarbejde med alle byggeriets parter. Vi arbejder for stærke relationer gennem vores samarbejdspartneres og kunders tilfredshed med et fælles fokus på produktivitet.

KBS BYG arbejder dagligt for at skabe en solid virksomhed, både internt og eksternt. Vores medarbejderpolitik sikrer den enkelte medarbejder frihed under ansvar og balance mellem arbejds- og privatliv. Vi bygger på et stærkt og dynamisk forretningsgrundlag hvor vi forholder os til markeds- og konkurrenceforhold, produktudvikling og teknologi, samt til vores håndværk i økonomistyring og kvalitetssikring.

Vi arbejder i KBS BYG på et solidt håndværksmæssigt og byggefagligt grundlag og på vores kernekompetencer indenfor renovering, restaurering og nybyg.

For ydeligere information henvises til vores forretningsplan.

Kontakt Lennart Krimme på tlf. 51 57 90 00 eller på mail: lkr@kbsbyg.dk

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.