Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Socialt ansvar   

Hos KBS BYG ser vi os selv som en spiller i et større perspektiv og ønsker at udføre vores rolle som virksomhed i Danmark på en samvittighedsfuld måde. Vi prøver at indtænke hvilke konsekvenser vores aktiviteter har for omgivelserne. Både med hensyn til arbejdsmarkedet, samfundsøkonomien og bæredygtigheden. Vi vil vi gerne påtage os det ansvar, som det medfører at være en del af samfundet og prøver generelt at støtte op om samfundet og bidrage til en stabil og positiv udvikling.

Vi tror på, at det samtidigt, er muligt at skabe værdi til både samfundet og til virksomheden. Vi tror også på, at det at skabe høj trivsel på arbejdspladsen, også i sidste ende er det billigste. Idet det nedsætter sygefraværet og giver valgmuligheder i rekrutteringen af nye medarbejdere. Samtidig bidrager det til en gladere og mindre nedslidt arbejdsstyrke.

KBS BYG tager en anseelig del praktikanter og lærlinge ind i firmaet og sørger for at de får noget solidt med hjem i bagagen. Vi påtager os herudover at uddanne "føl" fra f.eks. konstruktør-uddannelsen og at klæde dem på til rollen som byggeledere eller projektledere. Samfundet får således en opkvalificering af arbejdsstyrken.

KBS BYG er medlem af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar som tager sit udgangspunkt i FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Vi sponsorer også en hel del velgørende og humanistiske organisationer og vi støtter sporten som hovedsponser for Hvidovre IF.

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.