Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Københavns Byggestyring A/S - Din foretrukne byggepartner

​- Vi udfører helhedsløsninger til det danske erhverv

​I Københavns Byggestyring A/S arbejder vi med solide håndværks- mæssige løsninger. Vi har mange års erfaring indenfor byggebranchen og baserer vores arbejde på et stærkt fagligt grundlag.

For os er processen lige så vigtig som resultatet. Det er vores mål, at vores byggeforløb både er givende og tilfredsstillende for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi sigter altid efter at indgå i et tæt professionelt samarbejde med byggeriets parter og arbejder målrettet for at sikre et styret byggeforløb, der skaber merværdi for alle. Vi udfører bygningsarbejder i Fag - Hoved- eller Totalentreprise med entreprisestørrelser op til 500 mil.

Foreningen til Hovedstadens Forskønnelse afholdt i december 2010 sin årlige diplomering på Thorvaldsens Museum. Forskønnelsen havde dette år valgt at præmiere erhvervs- og boligbygningen “Tietgens ærgrelse”, St. Kongensgade 84, København K

Diplomerings begrundelse:

Bygningen “Tietgens ærgrelse” er en meget respektfuld bygning. Med et både tidssvarende og tidløst enkelt og afklaret arkitektoniske udtryk, fyldt med forfinede nuancer, ikke bare indpasser bygningen sig den meget krævende bygningsmæssig og historisk sammenhæng, den bidrager også kvalitativt til hele det følsomme område i byen, med dets poetiske, positive og imødekommende arkitektoniske udsagn

Tryk for her for at finde kontaktinformation på de enkelte medarbejdere

Totalrådgivning / byggestyring

Københavns byggestyring A/S

​​​Stamholmen 193F

​​​2650 Hvidovre

​​​​CVR: 28119682​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.