Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Firmaprofil​

​Københavns Byggestyring blev stiftet i slutningen af 2004, men havde sin egentlige opstart i begyndelsen af 2005. Firmaets opgave er at gennemføre såvel store som mindre byggeopgaver i hoved- og totalentreprise.

Firmaet er stiftet som et aktieselskab og ledes i dag af mennesker med mange års erfaring i gennemførelse og styring af især renoveringsopgaver, der spænder over en bred vifte af opgavetyper, som for eksempel renovering af boligejendomme, indretning af tagboliger, facaderenoveringer og ombygning af erhvervsejendomme, heriblandt indretning af laboratorier på Novo Nordisk A/S.

Læs mere om vores erfaringer her »​

I Københavns Byggestyring er der bred enighed om, at alle mand skal gøre deres ypperste for at yde vore kunder en sober, ærlig og gennem-professionel behandling.

Vores målsætning er, at ALLE vore kunder skal have lyst til igen at henvende sig til Københavns Byggestyring, når de skal have gennemført en byggeopgave. Det ser i høj grad ud til, at missionen er lykkedes, idet en stor del af vores nuværende forretningsforbindelser er folk, som vi har haft et mangeårigt samarbejde med.

Læs mere om vores kompetencer her »

​​Strategi​

​I Københavns Byggestyring arbejder vi ud fra at være:

Kundeorienterede​

Vi vil i enhver proces bruge vores evne til at lytte og forstå hinanden. Vi beskæftiger os kun med arbejdsopgaver, der ligger indenfor vores spidskompetencer og opnår derved de ønskede resultater. Vi har løbende en dialog med vores kunder for at sikre, at processen forløber som ønsket.

​Troværdige

Vores tætte samarbejde med kunder og samarbejdspartnere skal bygge på en gensidig tillid, respekt og ærlighed.

​Nytænkende

​Vi har i ethvert byggeforløb lysten og viljen til at bruge vores erfaring og kompetencer til at tænke i nye og anderledes baner, der kan gavne de involverede parter. Vi vil løbende udvikle vores medarbejdere og sikre dem kompetencer til at udføre et professionelt og tilfredsstillende arbejde.

​​​Vi bruger vores mangeårige brancheerfaring til altid at prioritere:

​​God økonomi

​Gennem en professionel styring af byggeforløb skaber vi gode økonomiske resultater for alle parter.

​Gode arbejdsforhold

​Vi vil altid arbejde udfra et tæt og personligt samarbejde med byggeparterne og sikre alle en givende og udviklende proces. Gennem et tæt samarbejde skaber vi fælles retningslinier for forløbet og får en god føling med vores kunders behov og ønsker. Vi vil altid arbejde for at sikre den størst mulige sikkerhed på arbejdspladsen.

​​Københavns Byggestyrings mål

​​Er at være den foretrukne byggepartner indenfor renovering og nybyg. Vi vil gennem vores kunders og samarbejdspartneres tilfredshed styrke vores kunderelationer og være en konkurrencedygtig medspiller på markedet.​

Københavns byggestyring A/S

​​​Stamholmen 193F

​​​2650 Hvidovre

​​​​CVR: 28119682​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.