Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Jarmers Plads

Renovering

Jarmers Plads

Jarmers Plads 2

1551 København V

Da Realkredit Danmark fraflyttede denne markante bygning, som var deres tidligere hovedsæde, flyttede Kuben ind i løbet af 2007. I forbindelse med dette lejerskifte blev de i alt 12291 m², fordelt på 11 etager, indrettet efter den nye lejers behov. Københavns Byggestyring har i projekteringsfasen stået for projekteringsledelsen.

​Bygningens placering ved den meget trafikerede H.C. Andersens Boulevard stillede store krav til indretning af byggeplads og til- og frakørsel af materialer. I forbindelse med den indvendige renovering blev der taget stort hensyn til den eksisterende arkitektur, ligesom en del af de nuværende rum forsøgtes bevaret i deres oprindelige udformning.

Huset er opført i 1956-1959, og den fine arkitektur er igennem årene bevaret, hvilket i høj grad skyldes den nuværende bygherres særdeles gode vedligeholdelse af bygningen.

Bygherre

Realea A/S

Totalrådgiver

Kuben A/S

Arkitekter

Vilhelm Lauritzen A/S Arkitekter

PAR

Ingeniører

Leif Hansen

Entreprisetype

Partnering

Byggeperiode

December 2008 til januar 2011

Referenceblad

Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.