Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Langgadehus

Langgadehus

Valby Langgade 95

2500 Valby

I Valby finder man det første eksempel i København på blandede anvendelsesformer i samme bygning.Her er der gjort plads til alle livets faser. Om sommeren, mens børnene løber på løbehjul på bygningens plateau, kan man høre snakken fra de ældre, der spiller petanque længere nede i gårdhaven.

Bygherre er Boligselskabet AKB København, mens Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune står for driften af servicearealer og dagcenteret.

Bygningens to nederste planer rummer 72 plejeboliger, servicearealer, dagcenter, fællesarealer mv. De to øverste etager består af 59 almene familieboliger, ligeledes med Boligselskabet AKB som bygherre. Boligerne er udført som let byggeri med hele boligmoduler. I alt er der ca. 14000 m2 etageareal i dette unikke boligkompleks.

Bygherre

AKB København

Bygherrerådgivning

Kuben Byg

Kuben Management

Entreprisetype

Byggestyringsopgave

Totalrådgiver

Mannik & Storm

Byggeperiode

Dec. 2008 til Jan. 2011

Entreprisesum

Ca. 200 Mill.

Referenceblad

Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.