Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Strandgade Byhus

Strandgade Byhus

Strandgade 4

5600 Faaborg

Det historiske byhus i Faaborg blev udvalgt til restaurering under Real Danias projekt "Utilpassede bygninger i købstæderne". Huset stak ud i den brolagte historiske gade og var mildt sagt uskønt efter dets anvendelse som kinagrill.

En renovering af denne type skulle ikke være en tilbageførsel men en tilpasning til gadens generelle arkitektoniske stil. Det vigtigste element, Facaden, blev totalrenoveret med nyt bindingsværk i  eksisterende mur og vinduerne, der før var med forsats blev lavet med koblede rammer i specialmål. Der blev lagt et helt nyt tag og porten fik et løft. Til gårdsiden blev lavet en ny høj terrasse med trappe.

Indvendigt fik hele huset nye gulve, Et nyt køkken samt 2 moderne badeværelser. Der blev lavet kalkpuds i stueetagen og gipspuds der blev sprøjtet op på 1. og 2. salen. Huset fik overalt nye installationer. Både VVS, El og kloak 

Bygherre

Rael Dania By & Byg

Entreprisetype

Totalentreprise

Engeniører

Bang og Benfeldt

Byggeperiode

Sep. 2018 til April. 2020

Størrelse

200 m²

Entreprisesum

Hemmelig

Referenceblad

​​Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.