Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kernekompetencer

KBS BYG arbejder ud fra kernekompetencer der indeholder en faglig- og byggeteknisk styrke, og et mangeårigt erfaringsgrundlag; indenfor renovering, restaurering og nybyg.

Vi er åbne for de fleste opgavetyper, hvor vores ekspertiser kan bidrage til det endelige resultat. Og vi ser altid med interesse i at indgå i nye byggeprojekter.

Sidder du med en ide, tanke eller opgave, du skal bruge hjælp til? Så er du velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger og et evt. fremtidigt samarbejde.​

Entrepriseformer

Fagentreprise

Her er det kun dig der styrer byggeprojektet. Projektering (tegninger m.v.), indhentning af byggetilladelse, styring og koordinering af hele byggeprocessen er dit ansvar og din opgave. Du skal også selv udforme tilbudsmaterialer m.v. og indhente tilbud, skrive kontrakter med de implicerede håndværkere samt styre processen så arbejdet ikke går i stå. Du skal desuden løse eventuelle kontroverser mellem de enkelte fagentreprenører (firmaer), og samtidig får du det fulde juridiske og økonomiske ansvar.

Hovedentreprise

Du sørger selv for projektmaterialet og alle godkendelser.

KBS BYG styrer under entreprenører og økonomi og bygger fra A til Z. Som bygherre får du en anden rolle, når du har en rådgiver til at sørge for diverse godkendelser, samt til at stå for udarbejdelsen af projektmaterialet. Det sikrer byggeriet optimale vilkår både i forhold til prissætningen og til hovedentreprenørens arbejde efterfølgende. 

KBS BYG indgår kontrakter med de nødvendige underentreprenører (andre håndværksmestre). Vi styrer både kontrakter, økonomi, tidsplan, koordinering og byggeledelse, samt sørger for at byggeriet står færdigt til tiden, og at arbejdets kvalitet er som aftalt.​

​Overordnet set er forskellen på en fagentreprise og en hovedentreprise spørgsmålet om ansvaret for byggeriets ledelse.

I fagentreprisen har bygherren (dig) ansvaret og i hovedentreprisen er det hovedentreprenørens opgave.

Totalentreprise

​Overordnet set er forskellen på en fagentreprise og en hovedentreprise spørgsmålet om ansvaret for byggeriets ledelse. I fagentreprisen har bygherren (dig) ansvaret og i hovedentreprisen er det hovedentreprenørens opgave.

Renovering

​Vi har en bred erfaring, når det handler om renovering i alle størrelse.

Renovering handler for os ikke kun om at sikre ældre bygninger mod forfald. Men i ligeså høj grad om opdatering til tidens krav og nye anvendelsesmuligheder.

KBS BYG går professionelt til værks i en renoverings opgave. Vi leverer en produktion og kvalitet, som skal leve op til kundens forveninger og vores egen faglige stolthed.​

Restaurering

​Vi betragter vores håndværksmæssige kunnen som et nøgleredskab, når det handler om restaurering af bygninger.

KBS BYG arbejder med respekt for det oprindelige og originale byggeri og sætter en ære i, at projektets resultat taler til den enkelte bygnings fordel. 

Modsat RENOVERING indebærer RESTAURERING en mere nænsom og respektfuld tilgang til den enkelte bygning.​

Nybyg

I alle byggeforløb har vi en grundlæggende lyst og vilje til at bruge vores erfaring og kompetancer til, at tænke i nye og anderldes baner

Nybyggeri udspringer oftest af en drøm og en kreativ ide, og det i sig selv er en motivationsfaktor for KBS BYG. I lige så høj grad sådan et projekt, at vi læner os op af vores ekspertise og viden omkring tidens krav og ny anvendelses muligheder. - således at kreative ideér og praktisk bygningsarbejde kan forenes.

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.