Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anerkendelser/Presse​

Børsen Gazelle 2009 + 2010

​KBS BYG A/S er blevet udnævnt til Gazellevirksomhed to år i træk, efter at have haft postitiv vækst i omsætningen hvert af de seneste fire regnskabsår og samlet set i perioden har fordoblet omsætningen.

KBS BYG A/S har i maj 2009 modtaget AA - Høj kreditværdighed af Soliditet A/S

“Ratingen er udregnet udfra en matematisk algoritme som tager hensyn til en lang række forhold. Soliditet A/S kreditrating er et udtryk for sandsynligheden for, at en given virksomhed påfører dens leverandører betalingsproblemer, udtrykt ved en bogstavskode. AA - Høj kreditværdighed. En virksomhed med god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.”

Diplomering af bygningen “Tietgens ærgrelse” 2010

Foreningen til Hovedstadens Forskønnelse afholdt onsdag den 8. december 2010 sin årlige diplomering på Thorvaldsens Museum. Forskønnelsen havde i år valgt at præmiere erhvervs- og boligbygningen “Tietgens ærgrelse”, St. Kongensgade 84, København K.

Diplomerings begrundelse:

Bygningen “Tietgens ærgrelse” er en meget respektfuld bygning. Med et både tidssvarende og tidløst enkelt og afklaret arkitektoniske udtryk, fyldt med forfinede nuancer, ikke bare indpasser bygningen sig den meget krævende bygningsmæssig og historisk sammenhæng, den bidrager også kvalitativt til hele det følsomme område i byen, med dets poetiske, positive og imødekommende arkitektoniske udsagn.

Presse:

Der har været afholdt rejsegilde på Sorø rådhus. Pressen var tilstede

Sorø avis - Rejsegilde på rådhuset »

Sorø avis - Det gamle rådhus i farver »

Artikel i Bygge-og Anlæg avisen omkring miljø og bæredygtighed på byggepladsen.

https://bygge-anlaegsavisen.dk/Miljoe-og-baeredygtig-udvikling-paa-byggepladsen

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.