Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Socialt ansvar   

Hos KBS BYG er vi en spiller i et større perspektiv og ønsker at udføre vores rolle som virksomhed i Danmark på en samvittighedsfuld måde. Vi prøver at indtænke hvad konsekvenser vores aktiviteter har for vores omgivelser med hensyn til arbejdsmarkedet, samfundsøkonomien og bæredygtigheden. Vi vil vi gerne påtage os det ansvar det medfører at være en del af samfundet og prøver generelt at støtte op om samfundet og bidrage til en stabil og positiv udvikling.

Vi tror på at det er muligt samtidigt at skabe værdi til både samfundet og til virksomheden. Vi tror på at skabe høj trivsel på arbejdspladsen i sidste ende også er det billigste, da det nedsætter sygefraværet og giver valgmuligheder i rekrutteringen af nye medarbejdere. Samtidig bidrager det til en gladere og mindre nedslidt arbejdsstyrke.

KBS BYG tager en anseelig del praktikanter og lærlinge ind i firmaet og sørger for at de får noget solidt med i bagagen med sig hjem. Vi påtager os herudover at uddanne "føl" fra f.eks. konstruktør uddannelsen og at klæde dem på til rollen som byggeledere eller projektledere. Samfundet får således en opkvalificering af arbejdsstyrken.

KBS BYG er medlem af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar som tager sit udgangspunkt i FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Vi sponsorer også en hel del velgørende og humanistiske organisationer og vi støtter sporten idet vi er hovedsponser for Hvidovre IF.

​KBS Byg A/S

​​​Stamholmen 193F

​​​2650 Hvidovre

​​​​CVR: 28119682​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.