Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

KBS Murer

KBS MURER ApS bygger på gode danske håndværkstraditioner

Vi har eksisteret i mere end 12 år. Vores fokus har altid været høj kvalitet og stor kunde tilfredshed. Vi sætter en ære i, at gør vores arbejde ordentligt første gang - indenfor tidsplanen.

Vi har øje for detaljen, og sørger for, at det endelige resultat bliver nøjagtig som vores kunder ønsker det.

Hvorfor en murermester?

Der kan opstå uforudsete problemer, som en murermester ser, og kan løse.​ Derudover kan en murermester hjælpe dig gennem hele processen fra start til slut. Samle og koordinerer alle faggrupper - så dine ønsker kan blive til virkelighed. På den måde sikrer vi dig - at arbejdet udføres ordentligt, og professionelt. Dermed ender du/i også med et tilfredsstillende resultat.

Hvilke arbejdsopgaver kan KBS MURER løse?

Har du brug for en murer med de rette kompetencer til at komme  mål med dit projekt?​ Og gøre processen nemmere? Vi er specialister i nænsom renovering, så overlad trygt opgaven til os. Vi løser mange forskellige typer opgaver. Som både involverer renovering af hus, lejlighed, tilbygning eller blot nyt badeværelse - her kan vi hjælpe dig. Nogle eksempler på typer opgaver vi primært arbejder med:

  • Renovering af stor gammel ejendom
  • Badeværelser - privat/erhverv
  • Tilbygninger / nybyg
  • Reperationsarbejde, stort som småt
  • Tagarbejde
  • Kalkning
  • Renovering af fredede ejendomme

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.