Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

KBS Tømrer

Tømrerfaget er gennem historien kendt for at tage nye udfordringer til sig, fordi klassiske teknikker er blevet erstattet af andre fagområders og derfor har stillet krav til tømrerfagets fleksibilitet i forhold til at flytte sine spidskompetencer.

KBS Tømrer balancerer sikkert mellem de klassiske tømrerteknikker og mere tidssvarende løsninger fra monteringsopgaver til større tømrerkonstruktioner.

KBS Egenproduktion

Hver enkelte egenproduktionsafdeling er i det daglige med til, at fastsætte KBS BYGs standard for kvalitet, hvorfor vi også sætter store krav til afdelingernes faglighed og erfaringsgrundlag. Som del af KBS BYG A/S arbejder hver egenproduktionsafdeling ud fra et styringgrundlag, hvor fokus er på: Økonomi, tid, kvalitet, procesudvikling samt kundetilfredshed.

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.