Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Jarmers Plads

Renovering

Jarmers Plads

Jarmers Plads 2

1551 København V

Da Realkredit Danmark fraflyttede denne markante bygning, som var deres tidligere hovedsæde, flyttede Kuben ind i løbet af 2007. I forbindelse med dette lejerskifte blev de i alt 12291 m², fordelt på 11 etager, indrettet efter den nye lejers behov. Københavns Byggestyring har i projekteringsfasen stået for projekteringsledelsen.

​Bygningens placering ved den meget trafikerede H.C. Andersens Boulevard stillede store krav til indretning af byggeplads og til- og frakørsel af materialer. I forbindelse med den indvendige renovering blev der taget stort hensyn til den eksisterende arkitektur, ligesom en del af de nuværende rum forsøgtes bevaret i deres oprindelige udformning.

Huset er opført i 1956-1959, og den fine arkitektur er igennem årene bevaret, hvilket i høj grad skyldes den nuværende bygherres særdeles gode vedligeholdelse af bygningen.

Bygherre

Realea A/S

Totalrådgiver

Kuben A/S

Arkitekter

Vilhelm Lauritzen A/S Arkitekter

PAR

Ingeniører

Leif Hansen

Entreprisetype

Partnering

Byggeperiode

December 2008 til januar 2011

Referenceblad

Hent PDF blad

​KBS Byg A/S

​​​Stamholmen 193F

​​​2650 Hvidovre

​​​​CVR: 28119682​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.