Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ridehallen ved ballonhangaren

Ridehallen ved

Ballonhangaren

Artillerivej 73

2300 København S

Ride klubben Ridevenner er et kommunalt fritidstilbud til børn og unge. Kubben har holdt til på arealet i henved 50 år. RealDanias restaurering af Ballonhangaren og opførelsen af Ridehallen har nu sikret klubbens fremtid mange år fremefter.

 Hallen opførtes som et modulbyggeri udelukkende med præfabrikerede elementer hvilket vil sige at der ikke var nogen byggemæssige udfordringer. Et fundament blev lagt og spærrerne sat op. Resten af inventaret blev herefter sat samlet. 

Hallen blev placeret således at der blev plads til en ny udendørs ridebane mellem Hallen og ballonhangaren så der nu i alt er hele 3 ridebaner til både sommer og vinterbrug. Hallen har ud over den store indendørs ridebane plads til opstaldning af 30 heste med foderrum og saddelrum

Bygherre

Realdania By og Byg

Arkitekter

Bertelsen & Scheving

Entreprise

Totalentreprise

Ingeniører

ARC Nordic A/S

Byggeperiode

Marts 2018 til  Dec. 2020

Størrelse

1869 m²

Entreprisesum

​Hemmelig

Referenceblad

​​Hent PDF blad

​KBS Byg A/S

​​​Stamholmen 193F

​​​2650 Hvidovre

​​​​CVR: 28119682​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.