Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Arne Jacobsens hus

Arne Jacobsens hus

Strandvejen 413

2930 Klampenborg

Søholmbebyggelsen fra 1951 var ligesom resten af byggebranchen præget af efterkrigstidens mangel på byggematerialer. Især jern til betonarmering var en mangel. Mere traditionelle byggerier fik derfor en renæssance hvilket også præger Søholmbebyggelsen. Arne Jacobsen valgte selv at bo i i et af husene som var en kombination af beboelse og tegnestue frem til hans død i 1971.

huset har gennemgået en større renovering for anden gang siden Real Dania Købte Huset i 2005. Man havde fundet en original tegning af hvordan Køkkenet i alle detaljer oprindeligt var tænk. Det uoriginale køkken blev udskiftet med et snedkerkøkken baseret på Arne Jacobsens tegning og der blev etableret et nyt badeværelse. Alt sanitet og varme skulle også skiftes, hvilket var en udfordring i og med at det eksisterende var muret ind i vægge og gulve. Der var ingen anden vej end at bryde ned og så genopbygge fra bunden af.

Farvearkæologiske undersøgelser havde vist at mange af væggene, lofterne og træværket oprindeligt var tiltænkt malet i kraftige farver. Alt tapet blev afrenset, nyt opsat og malet i de oprindelige farvetemaer. Der blev lagt nye vinylgulve i stuen og på 2. salen blev gulvene slebet og olieret. Eksisterende møbler og indbyggede skabe blev gennemgået og tilrettet. Trappen fra Stuen til 1. salen blev trinslebet og olieret. Udvendigt blev der lagt nyt tag og alle vinduer blev tilrettet og malet.

Bygherre

Real Danica By & Byg

Rådgivning

Real Danica By & Byg

Entreprisetype

Hovedentreprise

Byggeperiode

Dec. 2018 til  Maj. 2019

Størrelse

255 m²

Entreprisesum

Hemmelig

Referenceblad

​​Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.