Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Brandsikring af plejeboliger

Brandsikring af

plejeboliger

Brogårdsvej 60

2820 Gentofte

Efter en politisk vedtagelse af landsdækkende brandsikring i ældreplejen skulle Broggårdsvej ældrecenter brandsikres for at leve op til de nye lovkrav.

Der blev udført sprinkleranlæg i trappeopgangene i 4 etager og i gangarealerne blev der opsat flugtvejsstiger, Lavet brandsikrede lofter og lavet flugtvejsbelysning og sensorer til detektering. Med mellemrum blev ny adskillelse med selvlukkende røgtætte CSA-døre med friløbspumpe tilkoblet

A.B.A etableret.

I boligerne blev der etableret brandspjæld i ventilationssystemet som blev udført på en måde som medførte at det kun var nødvendigt at få adgang til boligerne på hver anden etage.

Brandkammer-erstatninger blev bygget udvalgte steder under tag bestående af 2-lags brandgibs en meter ud i etagen med branddør isat.

En nyetableret brandglasvæg blev opsat mellem Forstanderens kontor og gang. Sprinkler og A.B.A-anlægget og A.B.D.L. blev opgraderet i kælder.

Bygherre

Gentofte Ejendomme

Rådgiver

Rambøll A/S

Entreprisetype

Hovedentreprise

Byggeperiode

Dec. 2020 til Juni 2021

Entreprisesum

ca. 11,5 mill.

Referenceblad

Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.