Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen

Strandgade 71-73

1401 København K

Pakhuset fra 1764 i Strandgade er en del en række store købmandsgårde fra Christianshavns historiske skibsværft område Bygningens oprindelige formål var oplagsområde for blandt korn og sild. Den har en herlighedsværdi med sin grundmuring i gule flensborgsten og en tømmerkonstruktionen med enorme bjælker af fyr. Den restaurerede bygning blev efter en stram tidsplan på kun 4 mdr. afleveret til bygherres store tilfredsstillelse.

Der blev lavet indbyggede lofter i eksisterende konstruktion og der blev oprettet toiletkerner. Der blev lagt nye fyrretræsgulve på 1., 2. & 3. sal. og i stuen blev der lagt et designergulv. Fra showroomet i stuen til første sal blev indsat en treløbet metaltrappe udført som en kopi af en eksisterende trappeopgang. Et nyt kantinekøkken med ventilation og spiseområde samt lounge blev lavet i stueplanet.

Der brugtes glasskillevægge til opbygningen af møderum således at indtrykket af pakhusets åbne planløsning bibeholdtes og at trækonstruktionerne forblev synlige. El blev ført synligt i stålrør for at mindske indgrebet i den historiske bygning. Udvendigt blev de sorte revleportene ny konstrueret. Restaureringen blev udført med respekt for den gamle bygning og besøgende fornemmer ikke, at det i realiteten er en moderne bygning de er trådt ind i.

Bygherre

Wilders Plads Ejendomme

Bygherrerådgivning

Albæk rådgivning

Entreprise

Totalentreprise

Arkitekter

Bertelsen & Scheving

Byggeperiode

Dec 2017 til Apr. 2018

Størrelse

ca. 4000 m²

Entreprisesum

21 Mill.

Referenceblad

​​Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.