Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

H.C. Andersens Boulevard 2

H.C. Andersens 

Boulevard 2

H.C. Andersens Boulevard 2

1553 København K.

Ejendommen var en af de første bygninger i området tilbage i 1920. Den dag idag er det stadig en  imponerende bygning, der står smukt på hjørnet som indgangsportal til indre by. Husets kælder indeholder bankbokse oprindeligt brugt til Danmarks Obligations-beholdning.

I forbindelse med den politiske beslutning om udflytning af statslige arbejdspladser til provinsen måtte slots og Naturstyrelsen afgiver lokaler og Niels Brock Skole skulle i stedet overtage. Dermed skulle bygningen indrettes som undervisnings-lokaler med en stor central glasoverdækkedet kantine.

Køkkenområdet følger bygningens runding ind mod bysiden og måtte derfor have special-fremstillede loftselementer. 

Den udvendige del af bygningen forblev uberørt mens det indre blev totalrenoveret med nye installationer, vinylgulve og lofter. Der var en del reparationer vedrørende glasoverdækningen og det indre træværk omkring døre og vinduer. Der skulle specialfremstilles glaspaneler i relief
og der skulle desuden etableres en handicap-venlig rampe udenfor.

Bygherre

ATP Ejendomme

​Entreprisetype

Hovedentreprise

Byggeperiode

2017-2018

Entreprisesum

ca. 35 Mill.

Referenceblad

Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.