Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

KEA

KEA

Meinungsgade 6-8

2200 København N

De originale bygninger stammer tilbage fra omkring 1900 og var oprindeligt Nørrebros håndværkergård. De skulle integreres som en del af det nye Empire Campus for Københavns Erhvervsakademi og der skulle skabes undervisningslokaler i bygningerne.

Hele komplekset blev totalrenoveret. Projektet bestod af 4 dele. En renovation af selve håndværkergården hvor der skulle laves nyt el, vand, varme, lofter og tag fra bunden og hele bygningen skulle miljøsaneres. 

En helt ny facade ud mod Meinungsgade blev bygget i glas og stål og den indre gård skulle blive til et nyt atrium med elevator og trapper som en stålkonstruktion med adgang til alle de 4 tilstødende bygningsdele.

Der skulle bygges en ny infill-bygning i betonelementer og et nyt overdækket parkeringsanlæg i kælder- og gadeplan med tagteresse.

Bygherre

C.W. Obel Ejendomme

Entreprisetype

Totalentreprise

Arkitekter A/S

Design Group Architects

Omfang

2400 m²

Entreprisesum

80 mill.

Byggeperiode

2017

Hent referenceblad

Hent PDF

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.