Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

La Coursvej

La Coursvej

La Coursvej 7

2000 frederiksberg C

Den flotte gamle bygning på La Coursvej 7 fra 1938 var oprindeligt hovedsæde for Nordiske Kabel- og Traadfabrikker (NKT). De 5 etager har siden været brugt af forskellige firmaer ind til Edlund vidensvirksomhed skulle overtage den i 2017. Edlund kunne se mulighederne i ejendommen og i juni 2017 startedes en større istandsættelse og ombygning af den historiske bygning med udgangspunkt i firmaets krav og behov. 

Der skulle implementeres space-planning i storrumsmiljøer i den fysiske indretning og også i forbindelse med indeklima og støj. Der blev revet en del ældre vægge ned og nye blev sat op. Den imponerende gamle hovedtrappe skulle renoveres og blev frisket op med nye farver. 

Nye vandinstallationer var nødvendige og meget el skulle skiftes og noget blev renoveret. De gamle gulve skulle have lagt gulvfliser i et usædvanligt mønster og der skulle delvist lægges nye flisebelægninger. Toiletterne blev delvist renoveret. Bygningens facade blev restaureret, men bibeholdt da den var fredet

Bygherre

Fokus Management

Entreprisetype

Hovedentreprise

Arkitekter A/S

Design Group Arkitekter

Ingeniører

MOE

Omfang:

Ca. 5547 m²

Byggeperiode

Juli  - Nov 2017​

Entreprisesum

ca. 14 mill.

Hent referenceblad

Hent PDF

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.