Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Pædagogernes Hus

Pædagogernes hus

Sundkrogsgade 13

2100 København

Pædagogernes hus er en del af et større bygningskompleks ud til Nordhavns Havn tegnet af Udsons tegnestue. Byggeriet er præget af søjler, atriums og ovenlys og er holdt helt i hvidt.

Huset blev overtaget af pensionsselskabet PBU og skulle i den forbindelse moderniseres. Kontorerne der før havde haft vægge ind til atriet skulle nu have glasvægge for bedre lysindfald og rumopdelingen skulle ændres. De eksisterende skillevægge blev revet ned og nye vægge sat op. kontorerne fik desuden ny el, ny belysning og ny PDS. Under arbejdet blev det konstateret at kanalerne var for små til den foreskrevne PDS-standart og alle kanaler i huset skulle lægges om.

I fællesarealerne blev trægulvene slebet og olieret. Flisegulvene blev slebet og efterbehandlet og alle vægge blev malet inkl. i det store gennemgående atrium. Toiletterne blev renoveret og storkøkkenet blev forberedt til nye hårde hvide varer. Endeligt blev nye loungeområder med grøn beplantning indrettet.

Bygherre

Focus Management

Rådgiver

Design Group

Entreprise

Hovedentreprise

Entreprisesum

​Ca. 25 Mill.

Byggeperiode

Nov. 2018 til Maj. 2019

Størrelse

Ca. 6300 m²

Referenceblad

​​Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.