Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ridehallen ved ballonhangaren

Ridehallen ved

Ballonhangaren

Artillerivej 73

2300 København S

Rideklubben Ride-venner er et kommunalt fritidstilbud til børn og unge. Kubben har holdt til på arealet i henved 50 år. RealDanias restaurering af Ballonhangaren og opførelsen af ridehallen har nu sikret klubbens fremtid mange år fremefter.

Hallen opførtes som et modulbyggeri udelukkende med præfabrikerede elementer hviket betød at der byggemæssigt ingen udfordringer var. Et fundament blev lagt, spær sat op og tag lagt. Resten af hallen og inventar blev herefter samlet.

Hallen blev placeret således at der blev plads til en ny udendørs ridebane mellem Hallen og ballonhangaren.  Der blev således plads til hele 3 ridebaner til både sommer og vinterbrug. Hallen har ud over den store indendørs ridebane plads til opstaldning af 30 heste med foderrum og saddelrum

Bygherre

Realdania By og Byg

Arkitekter

Bertelsen & Scheving

Entreprise

Totalentreprise

Ingeniører

ARC Nordic A/S

Byggeperiode

Marts 2018 til  Dec. 2020

Størrelse

1869 m²

Entreprisesum

​Hemmelig

Referenceblad

​​Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.