Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ved Furesøen

Ved Furesøen

Ved Furesøen 6

2840 Holte

Tilbygning på 110 m2 samt gennemgribende renovering af eksisterende villa i det eksklusive kvarter omkring Furesøen. De meget specielle bundforhold på stedet har gjort, at tilbygningen er opført på betonpæle, der er nedboret og støbt i ca 4 meters dybde. Ovenpå pælene er der udført insitu-støbte jernbetondragere som bærende fundamenter for de nye vægge. Der er også udført forstærkning af fundamenterne under det eksisterende hus.

Hjørnet af det gamle hus er blevet fjernet og åbningen indgår nu i sammenhæng med entreområdet i den nye tilbygning. Der er udført zinktag med stående false på hele tilbygningen.

Bygherrer har inden og igennem byggeriet foretaget en række spændende valg af materialer som gør, at det samlede hus ved aflevering fremstår som en smuk, moderne og harmonisk bolig, hvor der i vid udstrækning er taget hensyn til arkitekturen i det eksisterende hus.

Bygherre

Dorte og Søren Niedziella

Entreprisetype

Hovedentreprise

Samarbejde

Arkitekt Ole Christensen, Sæby, og fra midtvejs i byggefasen arkitekt Per Birch.

Ingeniørfirmaet Niras, og fra midtvejs i byggefasen

Rådgivende ingeniør

C.F. Feilberg, Brønshøj.

Byggeperiode

Maj 2005 til april 2006

Referenceblad

Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.