Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Harbour House II

Harbour House II

Sundkrogen 2

2100 København

Harbour House II er en del af et større sammenhængende bygningskompleks på Svanemølle havn tegnet af Udsons tegnestue. De imposante bygninger er præget  af søjler, atriummer og ovenlys og er helt holdt i hvidt.

Lejemålene i bygningen skulle opdateres, fællesarealerne renoveres og den eksisterende kantine laves til nye kontorer og en ny kantine bygges i det eksisterende kontorareal. Byggeriet skulle foregå samtidig med at huset var fuldt funktionsdygtigt. Derfor blev processen opdelt i etaper. Terrassen fik en opvaskevogn løftet op og et midlertidigt kantinekøkken etableret således at husets dagligdag som ønsket ikke blev væsentligt påvirket i tidsrummet. 

Storkøkkenet inkl. opvask, buffet og bar skulle vendes 90 grader og nye hårde hvide varer og VVS laves. Der blev brudt en væg ned for at åbne op til et nyt kantineareal med nye møbler og indretning.

I hele huset blev gulvene slebet, olieret og efterbehandlet med voks og væggene blev spartlet og malet. Fællesarealerne fik nye lamper, diverse dekorative elementer og udvalgte steder ny stemningsbelysning. Lejemålene blev apteret og en ny reception indrettet med loungeområde.

Bygherre

Danica Ejendomme

Bygherrerådgivning

Over Byen Arkitekter

Entreprise

Hovedentreprise BR18

Entreprisesum

​Ca. 11,5 Mill.

Byggeperiode

Okt 2019 til  Apr. 2020

Størrelse

Ca. 1500 m²

Referenceblad

​​Hent PDF blad

KBS BYG A/S

Stamholmen 193 F, 2. tv.

2650 Hvidovre

CVR: 28119682​

Postadresse: Bredstensvej 14, 2610 Rødovre

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.